UT on easybeasy

3. aprill tĂ€histas 11. klassi ĂŒht kĂ”ige olulisemat pĂ€eva ehk kĂ€tte oli jĂ”udnud uurimistöö esitamise tĂ€htaeg!

Meie klass tegi ajalugu: 38. Ă”pilasest esitasid oma töö Ă€ra 38! Olime kĂ”ik vĂ€ga uhked, sest ĂŒle poole aasta kĂ”vasti vaeva nĂ€inud ja kĂ”vasti nĂ€rvirakke kulutanud töö kandis lĂ”puks vilja. Meie klassist tulid vĂ€ga eriilmelised ja erinevaid valdkondi puudutavad tööd: oli nii meditsiini-, majanduse-, psĂŒhholoogia-, ajaloo-, fĂŒĂŒsika-, kirjanduse, kunsti- kui ka nĂ€iteks autoteemalisi töid. Osad meist olid ka nii tublid, et tegid oma UT veebruariks valmis ja esitasid selle Tartu Ülikooli Teaduskonkursile (hoiame neile pĂ”ialt). VĂ”lgneme suured tĂ€nud oma juhendajatele, kes nĂ”ustasid, aitasid ja vajadusel ka pisaraid pĂŒhkisid!

Meie uurimistöid saab vaadata SIIT:

https://drive.google.com/drive/folders/1EQekTMpzXE6myK8MD6JRZJ_xcHqVqh2kKommenteerimine on keelatud.