Meie klassist sirgus tervelt kaks õpilasfirmat!

ÕF MARIE POKAAL

Marie Pokaal on ainulaadne käsitöö- ja kristallklaas, millel on isikupärane disain ja roosa värvus. Pokaal on inspireeritud legendist, mille kohaselt imiteerib coupe pokaal Prantsusmaa kuninganna Marie Antoinette’ivasaku rinna kuju. Taaselustades seda legendi, pakume Eesti naistele uudse võimaluse äratada oma sisemine kuninganna ja see-läbi tähistada just iseennast! Meie teekond algas juba 2022. aasta veebruaris, kui esmakordselt omavahel ideid põrgatama hakkasime. Algusest peale oli meile väga oluline, et meie tootel oleks taga ka missioon.Märkasime nii ümberringi kui ka enda puhul pidevat kiirustamist ning kuidas selles sagimises tihti unustatakse tähelepanu pöörata iseendale ja enda heaolule. Sellepärast me lõimegi Marie Pokaali. Muidugi soovisime algselt koostööd teha just kohalike klaasimeistritega, kuid praeguste gaasihindade tõttu on enamik Eesti tegijatest oma uksed kahjuks sulgenud. Otsisime seejärel pikalt ja laialt Euroopast meistrit, kes meile otsitud kvaliteeti pakkuda suudaks. Lõpuks leidsime Tšehhist üle 300-aastase väärika ajalooga pereettevõtte, kellega on meil täna väga viljakas koostöö. Õpilasfirma Marie taga on neli ettevõtlikku noort Gustav Adolfi Gümnaasiumist, Tallinna Reaalkoolist ja EBS-st: Hedvig Kaing, Reti Eedra, Karl-Marten Kristenprun ja Tristan Tammis.

ÕF PELA

Meie klassivend Ants Erik Nõmper, koos Alexandra Elo, Patrik Roostfeldi ja Mihkel Ratassepaga lõi õpilasfirmaga PELA. Tegemist on huumoriga rikastatud seltskonnamänguga, kus peab kokku panema naljaka fraasi ja pildi. Nendemissiooniks on muuta noorte elu värvikamaks, tuues nad virtuaalmaailmast pärisellu, ning pakkuda lõbusaidvõimalusi sõpradega koos kvaliteetaja veetmiseks.

Õpilasfirma PELA tiimi liikmetena armastame lauamänge. Korraldame tihti lauamänguõhtuid ja armastame lauamänge nagu Dixit, Catan, Sabotöör ja Cards Against Humanity. Kuna aega on vähe, eriti seda, mida oma lähedaste ja sõpradega veedame, loeb iga hetk. Meie tahame tuua sinu ja su sõprade ellu palju rõõmu ja häid tundeid – hetki mida mäletada.Meie lauamängu on läbi testitud sadu tunde erinevate inimeste poot. Kõik laused ja pildid on valitud spetsiaalselt selleks, et eestlastel tekiks nii äratundmismomente kui ka jalust rabavaid hetki. Garanteerime, et “Mida MEEMI?!” suudab naerma ajada ka kõige tõrksamad pahurdajad ning mängu lõpus on kõigil kõhulihased kenasti valusad.

KODULEHED: www.mariepokaal.ee ; https://ofpela.ee

Kommenteerimine on keelatud.