Belgia vahvlid ja president Zelenskiy

8.-9. veebruaril avanes k├╝mnel g├╝mnaasiumi├Ápilasel ja -├Ápetajal harukordne v├Áimalus k├╝lastada Urmas Paedi kutsel┬á Euroopa Parlamenti Br├╝sselis.

Reisil ├Ápiti tundma Euroopa Liidu institutsioone, k├Áneleti p├Ąevapoliitikast, k├╝lastastati Euroopa Ajaloo Maja ning tutvuti kohalike vaatamisv├Ą├Ąrsustega. Meie klassist k├Ąisid reisil kaasas klassivanem Ants ja Hildegard. ELi parlamendisaadik Urmas Paet oli v├Ąga k├╝lalislahe ja hea huumorisoonega ning reis oli ├╝tlemata tore. Lisaks ELi hoonetega tutvumisele k├╝lastasime ka Picasso n├Ąitust, vaatasime ├Ąra linna s├╝mboli – pissiva poisi kuju ja s├Áime palju Belgia vahvleid. Reisi tipps├╝ndmus oli aga siiski Ukraina presidendi Zelenskiy n├Ągemine ja talle lehvitamine. Suured t├Ąnud Paedile sellise v├Áimaluse eest!

9. jaanuaril 2023 president Zelenskiy Euroopa Parlamendis peetud k├Áne on vaadatav siit: https://www.wsj.com/video/video-zelensky-addresses-eu-parliament-in-brussels-meets-leaders/955951AF-996C-40B4-B1B4-07D9E26381B4.html

Kommenteerimine on keelatud.