Kuidas me võitsime 2/3 vabalava auhindadest

26. jaanuaril toimus koolis vabalava!

Kohale sai tulla nii esinejana kui niisama publikuks, kuulama-vaatama. Oli meeleolukas õhtu, sai süüa, juua ja seinast-seina esitusi nautida. Žüriisse kuulusid Erik Mäe, Kalle Sepp (sest Ivo Linna ei saanud tulla) ja Jüri Mikk Udam (vil!128). Ka meie klassist oli kohal osalejate-esindus. Vabalava korraldasid Nora (12.c), Kadriann (12.c) ja meie oma klassist Hildegard, kes olid selle nimel viimased paar kuud kõvasti vaeva näinud ning leidnud ka läbi aastate suurimad sponsorid.Esiteks, koosseis TRELLID esitasid koos Mirjamiga oma kõige kuulsamat lugu “drillid” ning pälvisid sellega korraldajate lemmiku tiitli. Laul on reaalis kõvasti laineid löönud ja üle poole publikust laulsid sõnadega kaasa.Teiseks, Mirjam ise laulis Lenna lugu “Mina jään” ja kitarril saatis teda Jan 11.a klassist. See duo oli väga armas, Mirjami lauluhääl võimas ja lõppkokkuvõttes osutus ka publiku lemmikuks. 

Nii TRELLID kui Mirjam osalesid Vabalaval ka möödunud aastal seega kes teab, ehk võib neid ka järgmisel aastal lavalaudadel kohata…

Kirjutas Mirjam ja pildistas Erik.

Kommenteerimine on keelatud.