Härra klassijuhataja juubel

Meie vinge ja alati noor klassijuhataja Madis Somelar sai 17. jaanuaril 40!

Loomulikult jätkasime traditsiooni ka see aasta ja kogu klass tuli kooli kikilipsudega. Somelar on alati väga korrektselt ja soliidselt riides ning klassis ringi vaadates tundub, et tema eeskuju on ka meie klassile edasi kandunud.  Kinkisime klassijuhatajale kalendri, et ta saaks iga kuu meie armsaid nägusid vaadata ja et ta ei unustaks ühtegi sündmust oma tihedas kalendris ära. Vahel tundub, et härral on rohkem päevi nädalas kui teistel ja tema panus koolile on tohutu. Soovime Somelarile rohkem puhkepäevi, kalleid sõpru ja unustamatuid emotsioone! Ta on tõeliselt inspireeriv klassijuhataja, hooliv isa ja alati südamega oma töö juures! Meil on temaga tõesti vedanud:)

Kommenteerimine on keelatud.