veni, vidi, vici

Arvestuste nädal sai kõva avapaugu võimlemispeoga Kalevi spordihallis.

Kogu gĂĽmnaasium oli end kella kaheksaks hommikul tantsimise tippvormi viinud ja pingeline võistlus sai alata. Madistajatele on ette heidetud, et me pole palju võistlusi võitnud, kuid seekord naeratas õnn meilegi (või meie klassil liiguvad lihtsalt puusad kõige vabamalt) ja me tõime koju ESIKOHA!!!! Eks me olime palju vaeva ka ikka näinud – Hildegard ja Birgit õpetasid tantse ning me tegime proove veel reede õhtu peale ĂĽheksandat tundi. KostĂĽĂĽmivalik oli väga classy, meie tantsu teemaks oli uhke pulm. Kogu klass oli väga väga tubli ja keegi ei virisenud proove tehes. Oleme ikka tublid tantsulõvid kĂĽll!

Meie tantsuvideo on vaadatav siit:))

https://drive.google.com/file/d/1RMsc1TSpsGuJoYNoxauSRINjr3gYRQYw/view?usp=sharing


Kommenteerimine on keelatud.