138. lennu märgipidu

4. novembril tähistasime 12. klasside märgipidu.

Peole eelnenud aktusel kinnitas Ene Saar õpilastele rinda märgid, õp. Anu Kell tuletas meile meelde õppimise naudingut ja magamise mitteolulisust ning lisaks esitati meile fantastilisi teoseid klaveril. Aktuse lõppedes tuli üheteistkümnendikel kiirelt tegutsema asuda ning koolimaja ja sööklat eelseisvaks õhtuks ette valmistada. Olles positiivselt üllatunud oma ajagraafikust kinnipidamise oskuste üle, tehti veel viimased lihvid ja pidu võis alata. Ansambel esitas kaunis ja omapärases võtmes erinevaid populaarseid lugusid, niiet ka neil, kel tantsusoovi ei olnud, oli võimalik kaasa laulda. Neid oli vast küll vähe, kes Piret otsa juhendamisel läbi viidud ringtantsudest osa ei võtnud, sest need on suurepärased meeleolutõstjad ja panevad kõik jalga keerutama. Õhtu edenedes toimus klassikalisematelt lugudelt sujuv üleminek tempokamatele. Aeg lendas märkamatult ning peagi avastasid gümnaasiumiastme esimesed klassid endale kiiruga jalanõusid jalga toppimast, kui neid majast välja lauldi. Kaheteistkümnendikel algas aga õhtusöök ja kuulduste kohaselt kestis pidu varaste hommikutundideni. Jääme ootama järgmist aastat, kui on meie kord noored majast välja ajada!

Kirjutas Kaisa

Pildid erakogust.

Kommenteerimine on keelatud.