Koolivaheaja lõpetas Halloween

fun fact: Halloween on 31. oktoobril peamiselt Põhja-Ameerikas peetav kõikide pühakute õhtu, mille juured on tõenäoliselt paganlikes ja keldi rituaalides.

Globaliseerumise ja peamiselt sotsiaalmeedia tõttu on Halloween viimastel aastatel ka Eestisse jõudnud ning selle puhul kuulutas REK välja klassidevahelise kostüümivõistluse. Madistajad otsustasid Maibriti eestvedamisel riietuda klounideks ja kuigi jäime võistlusel 12.b klassile alla, siis lõbus oli ikka. Tore oli näha kõiki klassikaaslasi peale vaheaega klounininade ja rõõmsate nägudega:) Õhtul korraldati keldrirave garderoobis, kus esinesid Velled 202 klassist ja Trellid. Erapooletult võib kinnitada, et Trellid olid parimad ja tõmbasid rahva käima, keda kahjuks liiga palju ei olnud.

Vaheaja peamiseks eesmärgiks oli paljudel kirjutada uurimistööd, kuid tundub, et selle tegemiseni jõudsid vähesed. Paljud meist käisid taaskord reisil: Kaisa ja Altroff Türgis (kahjuks mitte koos ;)), Anna-Liisa ja Brigitte Varssavis (koos :)), Hildergard Londonis (jälle) ning komraad Ants Kuubal. Kõige eksootilisem reis oli kindlasti neiu Urvetil Aafrikas Keenias!Koolis levisid kuuldused, et ta käis seal lõvisid taltustamas… Lisaks olümpiaadidele oleme esindatud ka teistel aladel: vaheaja kõrgsaavutused olid Johanni must vöö karates ning Nora tenniseturniiri karikas. Johann käis eraldi Itaalias eksameid tegemas – on ikka pühendumus (loodetavasti jõuab ka Rico kunagi musta vööni)!

Kokkuvõtteks võib tõdeda, et vaheaeg läks igati korda, puhkust vajasid kõik ja uurimistööga jõuab tegeleda ka õhtu enne järgmist kollokviumit.

Kirjutas Ants

Pildid erakogust.

Kommenteerimine on keelatud.