139.c klassi esimene 1. september

Alustasime oma gĂĽmnaasiumitee esimest päeva koolimaja esimeselt korruselt, kust liikusime Pudi reas kogu lennuga Reaali Poisi juurde. Seal pani klassijuhataja Madis Somelar meile kõigile ĂĽkshaaval pähe kauaoodatud õige sakkidega gĂĽmnasisti koolimĂĽtsi. Kordasime ĂĽheskoos Piret Otsa järgi koolimĂĽtsi sisseõnnistusluuletust ja liikusime siis klassijuhatajatundi, kus õpetaja Somelar aasta sisse juhatas. Aktus toimus 2.-11. klassile staadionil ja järjekordselt oli vedanud äärmiselt hea ilmaga. Heisati lipud, lauldi hĂĽmni ja direktor Ene Saar pidas kõne, kust ei puudunud ei koolimaja arhitektuuriline kirjeldus ega ka tagasivaade suvele. Aktuse lõpetas võimas “pum-tšiga-pum” koos võimalusega oma värske mĂĽts taeva poole visata. Peale aktust pidas Martin Saar kooli võimlas  huvitava loengu teadusteooria sĂĽnnist ja kummutamisest ning Kersti Veskimägi õppimise biokeemilisest loomusest. Kooli ees tegid nii mõnedki tähtsa päeva puhul pilte ja jäid veel pikemaks ajaks muljeid vahetama. NĂĽĂĽd oleme ametlikult gĂĽmnasistid, kõik kolm aastat alles ees.

Kirjutas Tuule

Kommenteerimine on keelatud.