Meie armsa kooli 141. sünnipäev

29. september on kõige olulisem päev aastas – Reaali sünnipäev!! Kool sai nüüd juba 141 aastaseks. Meile tulid külla Madise üleeelmisest klassist kaks vilistlast Rebecca ja Johann: rääkisid kuidas nende elu EKAs on. Veel jagasid nad oma muljeid Reaalist nt. kuidas Johann Martin Saare ja Somelariga HIV testi tegemas käis, kuidas nad kooli katusele ronisid ja kuidas peale klassireisi 16 käskkirja said. Nad olid saanud terve eelmine aasta sõpradega Euroopas ringi reisida, mis tundus nagu üli lahe kogemus. Peale seda oli staadionil aktus, kus taustamuusikaks olid eesti muusika staple’id nagu ,,Lähen ja tulen” ja ,,Parmupillihullus”. Vihma küll sadas ja külm oli, aga tuju oli ikka hea. Ene Saar pidas kõne, Martin Saar jagas välja olümpiaadiauhindu ja stippe, Marko jagas sprordiauhindu (sport on kehale tort!). 10-12 klassid esitasid kõik oma retsitantse. Suuremal osal olid meie tantsu liigutused juba täitsa meelest läinud, aga sellele vaatamata oli päris tore terve satsiga seda uuesti teha. Siis sõid kõik klassid kooki. Olime nii kaua õues kui võimalik, et ei peaks Kupitsa tundi tõenäosusülesandeid lahendama minema.

Kirjutas Liis

Pildid erakogust.

Kommenteerimine on keelatud.