Suusapäev Kõrvemaal

Talvine spordipäev toimus kõikidel kümnendatel klassidel 15. märtsil. Varasemalt pidime suusatama 9. veebruaril, kuid tuli ümber planeerida, sest paljud olid haiged. Kohale jõudes oli kohe näha, et täna saab olema ilus ja päikseline ilm (albeedo oli väga suur). Laenutasime suusad ja saapad ning sõitmine võis alata. Peaaegu kõik sõitsid kohustusliku 7,5 km ja oli ka neid, kes sõitsid rohkem.

Teatevõistlus oli päeva tipphetk meie klassile. Kõik paralleelid tegid meeskonna, kus oli kolm kiiret tüdrukut ja poissi. Meie klassi tiimis olid Kretel, Birgit, Hilde, Ants, Hugo, Johann. Tiim oli meil nii võimas, et teised ei olnud võidule lähedalgi. Pärast võitu otsustas Altroff õnnest Antsule külge hüpata ja nii nad koos ka kukkusid. Kukkudes oli kuulda ka suurt praksu, Altroff ja Ants maandusid koos suusakepi peale, mis läks nende all kolmeks.

Peale seda oli kõigil veidi vaba aega suusatamiseks enne lõunasööki ja mindi veel ringe suusatama. Kui lõuna oli ära söödud, hakkasime sõitmatagasi kooli juurde. Nii sai meie suusapäev läbi.

Kirjutas Stenar

Võitjad!

Kommenteerimine on keelatud.