Madisel külas

Kätte oli jõudnud 3. jaanuar ja oli planeeritud järjekordne käik Pärnusse klassijuhataja juurde, aga seekord oli Madis kutsunud meid puid laduma. Jõudsime Madise juurde umbes poole kuue ajal ja seekord, mitte üllatusena, jõudsime meie jälle enne tema saabumist ja vastu võttis meid hoopis tema poeg. Kui Madis jõudis, siis hakkas ta veidi aja pärast meile süüa tegema. Osad abistasid Madist köögis ja teised vaatasid, kuidas Madise poeg ja naabri poeg mängivad Minecrafti. Õhtuöögiks pakuti kana, kartulit ja salatit. Pärast söömist mängiti kaarte, vaadati filme ning Adele’i kontserti ja mõned käisid ka saunas. Filmimaraton venis üpris pikale ja viimased läksid magama poole kuue paiku, kuigi ärgata oli vaja vara. Hommikul, kui hommikusöök söödud ja uuesti Adele’i kontsert vaadatud, läksime puid laduma. Puid oli päris suur hunnik ja kamba peale saime need tunni ajaga laotud. Pärast puude ladumist taastusime ja sõime lõunat ning siis saabus ka teine kuhi puid, mille samuti saime ära laotud. Pärast pikka ja rasket tööd hakkasime planeerima Tallinnase tagasi minemist ning kui plaanid tehtud, veetsime veel aega Madise juures, kuni oli aeg minna bussi peale, kuhu Madis meid nelja viie kaupa vedas.

Kirjutas Markus Ikla

Pildid erakogust.

Kommenteerimine on keelatud.