Klassiga uisutamine

9. detsembril käisime esimest korda klassiga uisutamas. Kõigil oli väga hea tuju kui peale matemaatika valiktundi õue sai, ka karmid miinuskraadid ei seganud kedagi. Klassivanem Ants näitas eeskuju, olles silmapaistvaim isik jääl oma neoonoranži jope ja siniste tunkedega. Monika uisutas algul ilma jopeta, väites, et tal pole külm, kuid siis kukkus ja kaotas korraks oma nägemise ja kuulmise (kõik on hästi!). Ricot ja Hans Joosepit nägi jääl rohkem siruli kui püsti. Kõigil oli väga hea tuju ning vaieldamatult oli see parim osa kõigi päevast. Ketikull haaras endaga kaasa terve klassi ning suur 139C müür blokeeris nii mõnegi juhusliku uisutaja teed (siiski tundus see ka neile nalja tegevat). Peale uisutamist läks kolmandik klassist punaste põskedega Caffeine’i ja tegi tasa selle jupikese vaba aega, mis peale uisutamist tekkinud oli. 

Kirjutas Meriliis

Kommenteerimine on keelatud.