Kes ei tantsi, on politsei!

Septembrist novembrini käisime klassiga tantsukurustel – valss, samba, tÅ¡a-tÅ¡a-tÅ¡aa, džaiv, rumba – teate küll.

Julgen väita, et meie kallid tantsuõpetajad Ryszard ja Maia pugesid meile ilusti südamesse. Ei olnud kedagi, kellele nad ei oleks meeldinud… Ãœhelt poolt kasulik ja igati produktiivne, teiselt poolt mõnus ja rahustav tegevus esmaspäeva õhtusse.

Tantsida oskab igaüks, kuid teha seda elegantselt, vot see on juba teine tase. Õnneks meie tantsuõpetajatega polnud see mingi probleem. Nüüd suudame me kõik taskupõhjast välja tõmmata samba, rumba või mis iganes muu puusaliigutusoskuse. PS! Meie klassi poiste puusad liikusid isegi LIIGA hästi. Maia pidi neid pidevalt korrale kutsuma: „Puusi liigutavad ainult tüdrukud!!!“

Lisaks sellele, et terve meie klass oskab nüüd vähemalt kümmet tantsu, suudame me imeliselt läbi viia ka Ryszardi hingerahuotsingut. Põlved lukust lahti, tunne end mõnusalt, hinga sügavalt sisse, vii oma käed üles/alla/paremale/vasakule – või noh, mida iganes me tegema pidime (oli see jooga, meditatsioon või mis iganes muu asi) tõi see meie hinge tõelise rahu ja peletas minema kõik halvad emotsioonid. Nüüdsest oleme me klassikaaslased, kes on leidnud oma sisemise rahu.

Kirjutas Kristenprun

Kommenteerimine on keelatud.