Karmo tantsuvõistlusel

Osalesin 19. oktoobril rahvusvahelisel Edita Daniute Cup-i standardtantsude võistlustel. Võistlus leidis aset Leedus Prienai linnas. Tugevas konkurentsis saavutasin koos oma parteri Madleen Kristen Alasiga 10. koha. Võistlesin WDSF Noorte vanuseklassis. Võistlejaid oli Ukrainast, Lätist, Leedust, Venemaalt, Iisrealist, Valgevenest ja Eestist. Õhtul oli võimalik vaadata maailma tipp-paaride show-esinemiseid.

Planeeritud oli ka võistelda Täiskasvanute vanusegrupis, mis õnnetuse tõttu jäi tegemata. Nimelt Noorte võistluste poolfinaalis põrkasin kokku tantsupaariga, mille tagajärjel astusin vasakule jalale valesti. Tundsin, et väänasin jala välja, aga pidin veel kolm tantsu lõpuni tantsima. Peale poolfinaali liikusime edasi Leedu kohalikku haiglasse, kus selgus, et pöialuu on katki. Jalg pandi kipsi ja nüüd jääb üle ainult oodata. Õnneks algas koolivaheaeg ning saab trennide asemel uurimustööd kirjutada.

Kommenteerimine on keelatud.