Õpetajate päev

5. oktoobril 2020. aastal tähistati Tallinna Reaalkoolis õpetajate päeva. Õpetajate kohustused võtsid üle paljud gümnasistid ning proovisid toime tulla klassitäie õpilaste juhendamise ning õpetamisega. Initsiatiivi võtsid ka mitmed 136.c klassi õpilased. Algklassidele räägiti füüsikast, keemiast ja filmindusest. Põhikooli valgustati muusika, inglise keele ja kehalise kasvatuse teemadel. Gümnaasiumiõpilased said targemaks keemias ja vene keeles. Aile, Anni, Aiko ja Sirle püüdsid 9.b klassi Kalevi staadionil karjatada. Noortele korraldati joogakursus, täpsusviskamine ning pingeline ukakas. Ülesanne ei olnud gümnaasiumineiudele üldsegi lihtne, sest 9.b osutus küllaltki uhkeks ja iseteadlikuks, kuid kuidagi suudeti kõik planeeritu ellu viia ning nalja sai. Miko, Kõss, Nikita ja Päärson (Fred oli see aeg “Rakett 69” saates) proovisid oma rebastele 10.c klassist keemia selgeks teha. Välja see neil hästi ei tulnud, peale selle, kuidas vetsupaberist puskarit teha ja kuidas oma vanaema kogemata paratsetamooliga mitte ära mürgitada, ei osanud rebased midagi tarka Kangrole öelda, kes eeldas, et me nendega terve töövihiku läbi töötasime. Samuti kõneles noorhärra Päärson dopingust, sealhulgas klostebooli ja kreatiini mõjudest. Vesinikside oli väga teemas. Rebased ei teadnudki, et puhtalt etanooli ja vee segamisel ei saa kohe viina, ning eksisid g konstandiga. Kuigi tunnist tekkis paksu pahandust, oli kõigil meeldiv kogemus ja tunni teises pooles tehtud Kahoot läks kõigile peale!

Kirjutas Sirle

Kommenteerimine on keelatud.