Meie kooli 138. sünnipaev

30. septemberil tähistasime Reaalkooli 138. sünnipäeva, mis oli tegelikkuses olnud eelneval päeval, 29. septembril. Hommikul pidime olema kell 7:25 koolis, et kuulata Some loengut uurimistöö esimesest kollokviumist. Saime teada kuidas tuleb esitlust alustada ning saime ka aru, et meil ei ole kringleid lõunaks. Õnneks jõudsid tüdrukud need kuidagi ära tellida ning need õigeks ajaks kohale toimetada. Koolipäev venis, kuid varsti oli käes aeg sünnipäeva tähistada, ootus õhus, liikusime staadionile. Kooli sünnapäeva tähistasime ikka õues. Ene Saar esitas kõne ning hiljem anti stipendiumeid. Tuleb välja, et suurepärase uurimistöö eest saab saada stipendiumit! Peale seda saime suud magusaks teha kiiresti organiseeritud kringliga ning puhuda juttu nii kooli- kui ka lennukaaslastega.

Palju õnne meie armas kool!

Kirjutas Johann

Kommenteerimine on keelatud.