Ühiskonnaõpetuse olümpiaad

See aasta toimus ühiskonnaõpetuse olümpiaad. Olime sügisel terve kursuse seda kõike õppinud ning tänu sellele oli meil mõne võrra lihtsam kui kümnendikel nink üheteistkümnendikel. Meie klassist osales 12 õpilast. Somelar nägi kõvasti vaeva ning hankis ka meile külalisesinejaid selle jaoks. Kahjuks toimusid kõik küll veebivahendusel, kuna olukord kontakttunde ei lubanud. Meile käis rääkimas Eesti Reformierakonda kuuluv Marko Mihkelson Ukrainas toimuvast, Brexitist ning USA ja ja Hiina vahelistest suhetest. Veel käis Eesti riigi peaprokurör Lavly Pering rääkimas meile võimude lahususest ning Siim Kiisler rääkis Eesti Vabariigi pensionisüsteemist ning toimunud pensionireformist. Väliskülalised muutsid õppimise kõvasti huvitavamaks. Olümpiaad ise oli veebipõhine ning selle tõttu olid mõned ülesanded veidi vigased ning raskesti mõistetavad. Õppimise käigus omandamise palju uusi teadmisi ning laiendasime enda silmaringi. Nii mõnigi meie klassi õpilastest sai kasutada ühiskonnaõpetuse olümpiaadi jaoks õpitud teadmisi eesti keele proovieksamil. Lõppkokkuvõttes tasus see pingutamine ning õppimine ennast kindlasti ära!

Kirjutas Joonas

Kommenteerimine on keelatud.