Suusapäev Kõrvemaal

8. veebruaril sõitsime kogu lennuga Kõrvemaale suusatama. Usun, et kogu lennu jaoks oli see suur kergendus, et üheks päevaks koolimajast välja sai. Lund oli sellel päeval paksult ja ilm oli ka päikseline – mida veel tahta? Kõrvemaa suusarajad olid terveks hommikuks meie päralt, suusatajaid meie lennus oli palju, nii professionaale, harrastajaid kui ka algajaid. Kõigepealt toimus teatevõistlus ning hiljem sai igaüks valida, palju suusatada soovis. Pärast mäest üles ja alla sõitmist jagas kokatädi Meelis meile maitsvat kolme erineva lihaga frikadellisuppi, mis viis paljudel keele alla. Pärast einestamist läksid osad ka mäe peale tuubitama, kõige pikema lasu tegi muidugi Olari. Meie discgolfarid Hans, Matu ja Sass läksid metsade vahele ketast loopima aga läksid nii hoogu lumistes Kõrvemaa avarustes, et oleksid peaaegu bussist maha jäänud. Lõppkokkuvõttes oli väga mõnus vaheldus tavalisele koolipäevale.

Suusaäss Stefan

Meie klassi teatevõistkond

Kirjutas Joonas

Kommenteerimine on keelatud.