Pidulik jõulusöömaaeg

Paljude jaoks hakkas päev juba hommikul vara. Kell 11 algas tüdrukute kossumäng. Meie klassist tüdrukuid oli kohal 7, kuid teiste klasside tiimid sai vaevu kokku. Nalja sai, Sirle oli vapustav. Kahjuks seekord me ei võitnud – järgmine kord läheb ikka paremini. Kohe peale kossumängu sai mindud aulasse, kus juba käisid meie Madisbändi proovid. Terve päev koos bändiga aulas olemine oli suur peavalu. Kuna püha söömaaeg oli ikkagi meie enda korraldada, tuli terve päev tegutseda. Mia ja Linda tegutsesid usinasti näidendi täiustamisega. Köögis käis tegus töö kella ühest kuueni ning saalis sai 13 lauda triigitud laudlinaga kaetud ning nõudega katetud. Aeg läks kiiresti ja peagi oli kell 6 – saabusid õpetajad. Kenasti istusid kokku laudkonnad oma õpetajatega ning algaski meie õhtu. Õhtu jooksul toimus nii mõndagi. Kohe, kui sai näpistava nälja rahuldatud, algasid näidendid. Sai palju nalja. Meie klassil tuli näidend imehästi välja, kuigi harjutasime ainult ühe korra umbes 10 minutit enne pidustuse algust. Olari nägi välja pimestavalt kaunis ning üheks õhtu tipphetkeks oli meie võluv prints Some. Veel sai läbi viidud jõuluteemaline viktoriin ning saali peal jooksid ringi päkapikud Anni ja Aiko, kes korjasid vastuste lipikuid. Õhtu meeleolu oli hea ja hubane. Toit oli samuti väga maitsev. Suur õnnestumine oli meie madisbändi debüütesinemine. Õpetajatele vägagi meeldis (eriti Mirjale) ning lõpuks viisid nende viisid pea kõigi jalad tantsupõrandale. Esimestena vallutasid tantsupõranda Some koos Egle Pihlapiga ning Anni ja Aiko. Pärast peo ametlikku lõppu esines meie S10 ja nii muud teisedki leidsid end laudade pealt laulmas. Reaali aula muutus 136.c pinnaks. Aula põrand vappus mo bamba ajal. Peaaegu terve klass sai sellega oma pinged, mis päeva jooksul olid tekkinud, maandatud. Tundub, et esimene ürituse korraldamine kukkus meil hästi välja. Some oli meie üle uhke – see juba tähendab võitu! Eriliselt tuleb tänada Rooset, kes oli õhtu eestvedaja, ja ka muidugi kõiki teisi meie klassist ning paralleelidest, kes aitasid selle õhtu ellu viia.

Kirjutas Anni

Kommenteerimine on keelatud.