Jõuluball 2018

Mõnusast vaheaja embusest ning talveunest tuli ärgata, kuna kätte oli saabunud ballipäev. Ettevalmistustega balliks kippus kiireks. Aiko ja Anni kribasid pea 7 tundi külalistelisti, kuhu pidi leidma iga tulija partneri nime. Samuti pidid valmima kutsed. Raskustest hoolimata sai kõik tehtud ning peagi oligi kell 6. Välja otsiti ilusaimad kleidid ning pintsakud ja sammutigi teele. Fred ja George hõikasid välja kõik paarid, kes aulasse saabusid. Avavalsiks jätkus igati vähe ruumi. Peale seda muutus saal tühjemaks ja enamus liikus kolmandale korrusele maiustama. Ballitantse sai vihtuda kuni kella 10ni, vahepausidel sai niisama Somega ringis puusi liigutada. Kui orkester lahkus, tänasid Somelar ja Martin Saar meenetega inimesi, kes balli õnnestumisesse panustasid. Samal ajal valmistus DJ puldis Stefan, kes jätkas muusikalainel kuni keskööni. Kella 10st algas alles pidu. Olime klassiga suurimad Stefani fännid saali ees otsas.

Rahulike jõule soovib 136c

Kirjutas Anni

Kommenteerimine on keelatud.