Teadlaste öö

Pärast pikka koolipäeva toimus Reaalis ikka traditsionaalne Teadlaste öö. Meie klassist olid abiks päris paljud õpilased (ÜKT tuleb ikka täis saada). Sirle, Marie ning Sven võtsid suure naeratusega vastu külalised. Garderoobis abistasid Mirko ja Patrick. Teisel korrusel võis näha füüsikat seletamas Annit. Kolmandal korrusel aga asetsesid Marie ja Linda. Paar tundi vudisid ringi koolimaja peal väikesed lapsed, kes ootasid huviga reaalainete seletusi. Sai lahendada mitmeid ülesandeid kõigis erinevates ainetes. Kui lõpuks külaline kõik õpitoad läbi käib ning leiab lahenduse töölehel, sai aulas auhinnaks Aikolt ning Ailelt diplomi oma nimega ja lisaks veel raamatu. Pidev seletamine ning küsimustele vastamine oli päeva lõpuks kurnav, mistõttu pani see meid väärtustama õpetajate kannatlikkust meid kõiki õpetada

.

Kirjutas Anni

Kommenteerimine on keelatud.