Etendus “Hamlet”

Veebruaril käis meie klassist väiksem punt teatris. Õpetaja Mirja soovis kõigi huvilistega Vaba Lava loodud “Hamlet” teatrietendust vaatama minna. Õpetajal oli teatris tutvusi ja tema varasemate kogemuste põhjal pidi peaosatäitja Nero Urke olema suurepärane. Teatris puudusid istekohtade numbrid ja kehtis “Kes ees, see mees” põhimõte, seetõttu soovitati varakult kohal olla. Etendus oli üldiselt suurepärane. Autor oli teinud klassikast moodsama ja koomilisema versiooni, keskendudes rohkem Hamleti suhetele ja probleemidele, mis on aktuaalsed ka tänapäeval. Taustaks olev heavy metali stiilis muusika oli esialgu harjumatu, aga see lõi etendusele sobiliku meeleolu ja kummitab veel tänapäevani. Kõik jäid etendusega kindlasti rahule ja Nero oli tõesti hea näitleja.

Kirjutas Kevin

Kommenteerimine on keelatud.