Tutipäev 2019

15.aprillil toimus tutipäev koolis, kus 12.klassid said end tunda, nagu oleks just esimesse klassi astunud. Peale füüsika tundi, olid 12ndikud ehitanud ukse ette barrikaadi 2 tooliga, nii et enamus said läbi märjaks. Osadel tuli aga kaval plaan kõrvaluksest põgeneda jäädes täiesti kuivaks. Koolis pidi väga salajalt ringi liikuma, kui oli soov kuivaks jääda. Klassi sai alles viimasel hetkel minna, kuna igal pool varitsesid jumalad oma relvadega. Kõige võimsam veepüss oli kaasas Truvel, millest tulevat veesadu kartsid kõik. Enne viimast tundi, otsustasid mõned poisid, et teevad pulli ja võtavad riski, et käivad mööda 2 korrust edasi ja tagasi, kus kõik 12ndikud oma püssidega ootasid. Tulemus oli väga märg(pilt Mengelist allpool). Võib öelda, et lõpuks kõik nautisid seda päeva ja paljudel tekkis mõtteid, kuidas ise võiks meie tutipäeval oma rebaseid kiusata:)

Kirjutas Joonas

Kommenteerimine on keelatud.