Muljeterohke ballett ja õhtusöök

4. Oktoobril käis osa klassist koos klassijuhataja Somelari, tema naise Betty ja kahe 133. lennu vilistlase Johann Ortin Õuna ja Rebecca Peetsiga Estonia teatris vaatamas Pjotr Tšaikovski balletti „Luikede järv”. Istusime rõdul, kust oli väga hästi näha nii lava kui ka orkestrit. Lisaks tantsule oli väga ilus ka balleti muusikaline osa. Peale etendust läksime kõik koos kooli, kus see osa klassist, kes balletti vaatamas ei käinud, oli valmistanud meile õhtusöögi. Seal liitus meiega ka kolmas 133. lennu vilistlane Stenver Pärn. Kui me kohale jõudsime, selgus, et söök pole veel päris valma, aga sellest polnud midagi, sest saime niikaua balleti kohta muljeid vahetada. Lõpuks toodi lauale kauaoodatud kanakarri ja riis, aga enne sööma hakkamist luges meie armas klassivend Sten muidugi ka söögipalve. Söök oli maitsev ja tuju oli hea.

Loodan, et selliseid toredaid õhtuid koos klassiga tuleb tulevikus veel.

Kirjutas Johann Mattias

Kommenteerimine on keelatud.