Kõrvemaa

14. veebruaril käisime klassiga Kõrvemaal. Ilm polnud viimati küll just parim olnud, kiskus sulale. Päev ise aga oli päikeseline. Kuna ilm oli nullilähedane, oli rajal palju kunstlund ja jääd. Kaasa tulid ka paralleelikad ja kuuendikud.
145. lend seadis kohale jõudes sammud kohe kelgumäe poole. Tuubidega oli tore alla lasta, osad proovisid muid vahendeid ka. Mägi oli üpris kõrge, seega seda lõbusam oli alla lasta, kuid seda ebameeldivam ka üles tagasi kõmpida. Suurem osa sai ikka hea liu, osad said ka lähedalasuvad künkad üle proovitud (nii allasõites sinna sattudes kui ka läksid ise uitama). Mõned lõpetasid lausa kuuseavariiga. Prooviti ka ronge või paarissõite, viimased üldiselt õnnestusid, rongid lõppesid aga kiire lagunemisega (vahel ka mõne uperpalliga).
Siis sai väikest ringrada proovitud, paar last said kurvis ka jää peale sattudes paar valusat sinikat tagumikule. Siis tuli lendudevaheline teatevõistlus. Meie klassil jäi esimene koht saamata, aga tagantpoolt esimene tuli küll! Kohe alguses näiteks tabas ühte meie teatetiimist, Stellat, ebaõnn kepi murdumise näol. Aga järgmine kord saab siis kõrgemaid kohti ka saada! Pärast seda sai sooja suppi mekkida. Bussis tagasi kooli sõites sai nalja palju, osad olid lausa arvuti kaasa vedanud!
-Helin

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74