John Ruskin

John Ruskin, tuntud kui Nardwuar the Human Serviette või lihtsalt Nardwuar, on Kanada päritolu muusikute intervjueerija ja muusik Vancouver, British Columbiast. Ta on tuntud kui väga põhjaliku intervjueerijana, kes tihti küsib oma intervjueeritavatelt küsimusi, mida keegi ei tohiks teada. Näiteks küsis ta Ludacrisilt ühe lapsepõlve sõbra kohta, keda ei oleks pidanud Nardwuar teadma.

Kõik Ruskini intervjuud algavad ja lõpevad sama moodi. Ta alustab küsimusega “Kes te olete?” ja siis annab intervjueeritavale kingituse, mis on enamasti vinüülplaat. Siis ta küsib artistilt huvitavate asjade kohta. Lõpetuseks palub ta artistil end uuesti tutvustada ja ütleb artistile “Keep on rockin’ in the free world” ja laulab ”doot doola doot doo…”, mille peab artist lõpetama “doot doo!-ga.”

Ta ei ole ainult muusikute intervjueerija. Ta on ka intervjueerinud Kanada poliitikuid ja palunud neil mängida “Hip-Flip” mängu. Kõik, kes on keeldunud, on saanud halva maine. Ta on ka küsinud Mihhail Gorbatšovilt millisel riigi juhil on kõige suuremad püksid.

Oma TED talkis seletas Ruskin, et kuidas ta selliste inimestega intervjuusid saab. Ta väitis, et tuleb lihtsalt küsida. Arvatakse, et samamoodi saab ta ka infot nende artistide kohta.

Ruskini videosi saab näha YouTube’s kanalil NardwuarServiette. 

Kirjutas Johann Mattias

Nardwuar

Kommenteerimine on keelatud.