Spordipäev

Päev algas 11:15 poiste jalgpalli mänguga, 5+1 mängijat.  6.B võitis nii 6.A-d kui ka 5.A-d. 

Kõikide klasside tüdrukud oli väljaku kõrval kaasa hõiskamas ja plakateid lehvitamas. Spordipäev oli kestnud ainult pool tundi, kuid kõik juba hingetud. Järgmine tegevus oli tüdrukute rahvastepall. Tiimis oli 10 mängijat ja seekord olid poisid kõrvalt hõiskamas. Esimene mäng oli 6.B V 6.A. Seis oli päris tasane, jäi 6.B peale kolme mängija võrra. Teine mäng oli 6.A vs 5.A, aga mängu võitsid kindel käega 6.A klass. Viimase mängule tegid tuule alla 6.B klass 5.A vastu.

Järgmine asi oli teatejooks. Igast klassist oli 8 poissi ja  8 tüdrukut. Kuigi oli jooks alguses tasavägine, tegid kõik klassid väikse vea ja lõpuks võitis 6.A.

Pärast teatejooksu läksid poiste ja tüdrukute teed lahku. Poisid läksid 60m jooksma, kuid tüdrukut tegid paigalt kaugushüpet. Meie klassist jäid TOP 3 Iris Madleen, Helin ja Grete . Poiste 60m jooksu TOP 3 Christofer, Theodor ja Karel-Mikk.

Siis oli kord vahetada. Tüdrukutel oli 60m jooks ning kiiremad olid meie klassist jällegi Iris Madleen, Elisabeth, Helin. Poiste kaugushüppe TOP 3 olid Christofer, Karel-Mikk ja Theodor.

Viimane tegevus oli 400m jooks, kus poistes oli TOP 3 olid Christofer, Oliver ja Aston.  

Tüdrukute TOP 3 olid omakorda Iris Madleen, Helin ja Emily. 

Pärast päeva sai võtta pirukat ja õuna! 🙂 

Stella

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74