Eesti 103!

18.02 ehk päev enne vaheaja algust oli meil õues pidulik aktus. Oli ilus päikeseline ja kergelt külm ilm, nii et lubas tulla tore ning mõnus aktus (õues)!
 Esimene pidi olema muusika, aga õpetaja käis ainult korraks läbi. Siis tuli 2.b klassi õpetaja Kati ja ütles, et meie õpetaja Kaie tuleb hiljem. Ta kirjutas meile tahvlile, et me joonestaksime puhtale valgele paberile 22×18 suurusega ristküliku. Kui õpetaja Kaie tuli, ütles ta, et me värviksime lipu ära. Kui te ka juba ära arvasite, siis teadke, et sellest tuleb Eesti lipp. Õpetaja andis meile ka peenikesed puupulgad, mille jaoks me liimisime sini-must-valgete ruutude ühele küljele rohkelt liimi. Panime pulga liimise külje peale ning kellel ei püsinud, siis teda aitas klammerdaja. siis oligi Eesti lipp valmis!
☺ Tutvustasime ka 2021 aasta kala, looma, puu, sambla, linnu, seene ja liblika plakateid. Loodan et igaüks meie klassist sai midagi nende kohta teada.
 Varsti aga selgus, et ühel klassil on siin inglise keel, seepärast läksime me neljandale korrusele. Mängisime seal natuke üht mängu, mis käib niimodi, et on kaks detektiivi, kes on ringi keskel, ülejäänud mängijad seisavad ringis, näoga ringi sisse, käed selja peal ja niimoodi on nad tihedalt ning annavad kivi selja taga edasi. Kivi ei tohi seisma jääda. Detektiividel on 5 arvamist, kus kivi on. Kui olime seda mängu natuke mänginud, läksime aktusele, kaasa võtsime lipud. Need, kes said aukirja, ei uhkustanud sellega ka teiste ees ning kõik kuulasid  direktori kõne. Nagu alati, olid kõigil hümni sõnad peas.
Tore ja menukas päev oli ning kõik läksid mõnuga vaheajale üle!
– kirjutas Helin

Lisa kommentaar