Kirjanduslik rännak

Imekordselt ilusa ilma tõttu 28. märtsil käisime koos klassiga kirjanduse tunni ajal Tallinna vanalinnas meie õpetaja poolt koostatud kirjanduslikul rännakul. Selle ülesande eesmärk oli meile õpetada, mida võib leida meie vanast vanalinnast ja nautida sooja ilma. Me saime ise moodustada rühmad ning läksime oma rühmaga kõik koos otsima kirjandusega seotud mälestusmärke, hooneid, kujusi jne. Nende juures pidime tegeme ühe pildi koos kujuga endast ning saime vastada erinevatele küsimustele nendega seoses. Saime uurida Gustav Suitsu luuletusi, Tallinna Kirjanike Maja, Anton Hansen Tammsaare ajalugu, teoseid ja mälestumärke, Tallinna Keskraamatukogu jpm. Pärast, kui kõik kohad olid läbi käidud, pildid tehtud ning küsimustele vastatud naasesime kooli juurde tagasi, kus õpetaja meid juba ootas. Seal kontrollis õpetaja meie tunni tööd. Kui kõik oli tehtud saime minna nautima seda imelist päeva, kuidas iganes tahtsime.

Tekst Mark Andreas Kivistik

Pildid Anita Uussalu

 

Kommenteerimine on keelatud.