Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituut

27. märtsil kolmapäeval käisime meedia valik tunniga Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis, kus saime teada, mida on võimalik seal majas õppida ning teha. Meile tutvustati lähemalt ajakirjanduse, filminduse, reklaam ja suhtekorralduse ning koreograafia õppesuunadest. Kui aga sulle meeldiks õppida nii muusikat kui ka kunsti ja neid ühendavat multimeediat, siis on olemas eriala nimega IKUMUMU, mis tähendabki integreeritud kunsti, muusika ja multimeedia õppet. Meile näidati ka loovate IKUMUMU tudengite tööd ning pärast seda oli aeg teha ringkäik majas. Me nägime koosolekute ruume, hetkel kestvat salvestust, grimmiruumi, jõusaali, kino SuperNovat, võttepaika ja ukse vahelt oli näha ka töös olevat koreograafia lõpuprojekti. Saime teada, et kui hetkel salvestatakse, siis põleb ukse kohal tuluke ja majas olijad teavad, et peab olema vaikselt. BFMis on igal majal oma nimi: Nova, Mare, Silva, Astra, Terra ja Vita ning kõik majad on omavahel ühenduses. Meile tutvustati Nova ja Vita maja. Väga põnev oli näha erinevaid loominguliseid ülesandeid ning tõid, mid õpilased olid loonud oma õppingutel. Lisaks oli see inspireeriv kogemus meie kõigi jaoks ja ehk kuue aasta pärast on kedagi juba siin õppimas näha.

Tekst Rebeka Hinno

Pildid Anita Uussalu

Kommenteerimine on keelatud.