Spordipäev ehk mälestused jalgpallist

15. septembril toimus Reaalkoolil järjekordne spordipäev Kalevi staadionil. Tüdrukud said võistelda 100 m, 400 m jooksudes ning palliviskes. Poiste võistlusalad olid 100 m ja 800 m jooksud. Klasside mõlemast soost esindajad said end proovile panna ka pendelteatejooksus, mille distants oli 10 x 100 m. Lisaks sellele toimus ka igaaastane jalgpallivõistlus poistele ning sellel aastal otsustati teha see lendudevaheline (eelnevatel aastatel on klassid võistelnud omavahel). Meie, kümnendikud, ei tundnud veel kõik üksteist ning algselt oli tiimi kokkupanemisel väike segadus. Lõpuks, kui võistkond kokku saadi, olime valmis mängudeks 11. klassi ja 12. klassi vastu. Meie klassist (10.b) olid platsil Kenner Talisainen, Oskar Miller ja Hugo Rebane.

Esimene mäng 11. klassi vastu osutus raskemaks kui arvasime. Terve mäng ründasime, kuid ühel hetkel leidsime end kaotusseisus ning olime väga pettunud. Viimastel minutitel võtsime end siiski kokku ja võitsime mängu seisuga 2:1, tehes sellega “imelise comeback`i”.

12. klassi vastu alustasime kaitsvamalt, sest teadsime, et tegu on raske vastasega, ja pidime olema ettevaatlikud. Teise poolaja alguses jäime kaotusseisu, kui meie vastu anti penalti, mille vastastiim ka realiseeris. Nüüd olime me kõik motiveeritud ning tahtsime oma “jumalatele” näidata, et me ei anna nii lihtsalt alla ning taas suutsime me oma jõuvarud üles leida ja viimastel sekunditel mängu viigistada. Mängu lõppseisuks jäi 1:1. Kokkuvõttes jäime teiseks, sest sama punktiarvu juures oli abiturientide väravate vahe parem ning nad tulid esimeseks. Siiski olid kõik poisid tulemusega rahul ning ei lasknud pead norgu.

Autor: Kenner Talisainen

Pildid: Katarina Mõtlik

Kommenteerimine on keelatud.