Luule neljapäev

Neljapäeval (16.05) esitasime kirjanduse tunnis oma viimast ülesannet ehk enda valitud luuletusi ning sai palju nalja. Valida võis ükskõik millise eesti keelse luuletuse, mida sa polnud varem pähe õppinud. Luuletus pidi olema vähemalt 8 rida ja pidi ka teadma paari fakti luuletuse autori kohta. Kõik olid sellega väga hästi hakkama saanud ja esitasid oma valitud luuletust väga hästi. Meie klassis oli kõige populaarsemaks luuletuste autoriks Liilia Järv. Tema luuletusi olid valinud umbes 10 õpilast. Kuulsime ära ka ühe räpi, mis pani kõigi näod naerule. Väga tore oli kuulata teiste luuletusi ja eriti naljakaks tegid selle tunni luuletuste teemad, mis olid jõuludest suveni. Kõik elasid väga toredasti klassikaaslastele kaasa ja see viimane kirjanduse tund see aasta jäi meile väga toredasti meelde.

Tekst Hanna-Britt Laokse

Pildid Anita Uussalu

Kommenteerimine on keelatud.