Loeng “Ütle ei nikotiinile ja tubakale”

Esmaspäeval, 14. aprillil käis meil klassijuhataja tunnis külas Hanno Egipt, kes rääkis meile e-sigarettidest, sigarettidest ja tubaka ohtudest. Hanno rääkis, mida võivad nikotiinitooted teha tervisele. Ta jutustas ja näitas meile erivevaid pilte ja videoid, mis võib juhtuda, kui kasutada nikotiinitooteid. Näiteks plahvatas ühel inimesel e-sigaret käes, mille tagajärjel tuli nahk tema käe pealt ära ja kahjustas tema nägu nii palju, et ta kahjuks kaotas oma nägemise. Lisaks saime teada ühe inimese kohta, kes tarvitas tubakatooteid, mille tagajärjel sai ta keelevähi ja pidi ära lõikama oma keele ära, mis tegi ta elu väga raskeks. Hanno tõi tundi kaasa ka e-sigarette, tupsupatju, sigarette jne. Selles tunnis saime teada palju uusi asju nikotiinist ja sellest, mis võib juhtuda, kui kunagi kasutaksime nikotiinitooteid.

Tekst Maico Matt

Pildid Anita Uussalu

Kommenteerimine on keelatud.