Stiilipidu

Tallinna Reaalkoolis toimus 4-6 klasside stiilipidu see aasta 27. novembril. Selle aasta teemaks olid riigid ning nii saigi iga klass endale riigi teemaks. Meie klassil teemaks oli Prantsusmaa. Pidu algas kell 18.00 ja p√§rast kogunemist jagati k√Ķik osalejad erinevatesse grupitesse. Kui k√Ķik grupid valmis olid, l√§ksid k√Ķik oma grupi vanemaga erinevatesse t√∂√∂tubadesse. T√∂√∂toad olid tehtud k√Ķik erinevate riikide j√§rgi. Esimene t√∂√∂tuba oli minul origami voltimine, mis seostus Jaapaniga. Seal voltisime √Ķpetuse j√§rgi k√Ķik endale krabi. J√§rgmised kaks t√∂√∂tuba olid kahootid. Kahootid olid tehtud maailma keelte ja maailma lippude tundmise j√§rgi. Kui kahootid said l√§bi, l√§ksime neljandale korrusele spiooni t√∂√∂tuppa. Spiooni t√∂√∂toas r√§√§giti meile lugu, kuidas √ľks riik on varastanud, kelleltki t√§htsad dokumendid, millega saab algatada tuumas√Ķda. Meie pidime tegema erinevaid √ľlesandeid, et v√§listada riigid, kes seda dokumenti kindlasti varastanud ei ole. L√Ķpuks j√Ķudsimegi vastuseni ning meie viimane t√∂√∂tuba oli aulas. Aulas tantsisime erinevaid huvitavaid tantse ja m√§ngisime mitmeid m√§nge. Kui k√Ķik t√∂√∂toad olid l√§bitud edukalt l√Ķppeski stiilipidu.

Tekst Linda Lipstok

Pilt: S.Kopp (2005) Prantsusmaa lipp. Vaadatud:                                                                                                                        https://et.wikipedia.org/wiki/Prantsusmaa#/media/Fail:Flag_of_France.svg 27.11.2023.

Kommenteerimine on keelatud.