Mesilaste põnev elu

Reedel 10. novembril toimus õpetajate hoiatusstreik, seega meid külastas loodusõpetus tundides mesinik Liia Tammes. Ta tutvustas meile, mis juhtub mesilastega talvel, mesilate elus, mesitaru korraldusest ja  jagas palju põnevaid fakte ja teadmisi. Huvitava jutu taga oli ime ilusasti kujundatud joonised. Saime isegi vaadata mesitaru koopia sisse ning maitsta õietolmu. Lisaks vaatasime, mitut seletavat videot mesilaste kohta. Tunni lõppus rääkisime tänapäeva teemadest koolist ja kooli kiusamisest. Liia seletas meile hästi raskeid teemasid ja kuidas me ei ole üksi ning igal inimesel on maailmas sarnaste huvidega inimesi. Sa pead nad lihtsalt üles leidma. Hüppasime korra ka legodesse. Täpsemalt rääkis ta meile oma hobist ehk siis legodes ja näitas meile erinevaid lego ehitisi erinevatelt lego konverentsitelt. Tund oli väga ja lõbus ning sujus hästi.

Tekst Norman Ligi

Pildid Anita Uussalu

Kommenteerimine on keelatud.