2.a trammidepoos käik

Loo kirjutas Albert

Me läksime trammidepoose trammiga ja pärast maha minemist jala. Kui olime kohale jõudnud, ja giid polnud veel tulnud nägime õppesõidu trammi. Siis tuli giid ja me läksime tuppa sisse. Pärast seda nägime elektrikku trammi katuse peal. Ainult elektrikud võivad trammide katustel olla. Meid hoiatati šahtide eest, kuhu me võisime kukkuda. Giid näitas meile alguses kõige uuemat trammi (valge, punast), siis sinist trammi ja lõpuks (vist) kõige vanemat kasutusel trammi (ka punane, valge). Meile näidati ka varsti ilmuvat “kohvikutrammi” kus saab pidada sünnipäevasid, firmapidusid, klassiõhtuid ja muid toredaid asju. Me saime käia trammijuhi kabiinis. Varsti tuleb liin mis viib sadamasse (see on vist number 5). Trammidepoo on vanem kui Eesti vabariik (trammidepoo on 131 aastat vana, ta tegutseb juba aastast 1888).

Kommenteerimine on keelatud.