Isadepäev

Loo kirjutas Rebeka

Isadepäeval oli palju tegevust. Näiteks tangram seal pidi väga taibukas olema. Aga ilma oma isata või kellegi teiseta poleks ma seda ära lahendada suutnud. Seal oli veel nooleraja mäng  mis minu arvates oli kõige toredam. Ma ei kujuta ette, et mõni isa pidi kaks või rohkemgi lapsi selga võtma. Olid kohad kus helkurit meisterdada, võtmehoidjat punuda või koos isaga võimlas  palliga mängida kahjuks, mina sinna ei jõudnud. Nii, et rohkem ma ei tea võimla tegevusest. Paljud mängisid ka värvide mängu, mängu mängiti nii. Sa said näiteks väikse tükki kollast siis pidid sa teise kollase tükki leidma.  Võimalikult kiiresti ja tooma tagasi kohta kus sa alustasid  ja sulle anti järgmine värv mille paarilist otsima pidi. Minu arust oleks pidanud kauem isadepäeva üritus kestma, et kõik kohad läbi käia .Kõige toredam oli ikka see, et said olla oma isa, või kellegi teise perekonna liikmega,  kas või oma sõbra isaga. Üritus oli väga tore sest pidi koostööd tegema.

   

Kommenteerimine on keelatud.