Klassidevaheline korvpalliturniir

Laupäeval, 4. novembril toimusid koolis gümnaasiumi klassidevahelise korvpalliturniiri esimese alagrupi mängud, kus olime ka meie, 10. b klass. Meie võistkonnas mängisid peale minu veel Hugo, Sander, Kenner, Oskar ja Kristjan, kes küll sai palaviku tõttu ainult ühes mängus platsile. Kuna teadsime, et peale minu keegi platsi peal korvpallioskustega eriti ei hiilga, siis otsustasime n-ö rahvale teha ja riietusime kõik ämblikmeeste kostüümidesse. Mängisime kokku 4 mängu, millest võitsime vaid ühe. See oli 12. a klassi vastu. Olgugi, et see oli meie ainus võit, tunnistasid abituriendid, et see on parim mäng, mis Reaali võimlas on kunagi peetud. Alistasime endast suuremad ja vanemad programmeerijad alles peale teist lisaaega. Peale mängu oli korralik adrenaliin sees ja käed värisesid veel päris pikalt.

Suureks abiks olid ka meie klassi tüdrukud: Dorised, Kirke, Kätriin, Kristin ja Terke, kes valmistasid plakatid ja elasid meile hoogsalt kaasa. Hoolimata kesistest tulemustest, oli siiski väga lõbus päev ning jääme ootama järgmist aastat, kus võime juba alagrupist edasi pääsemisele loota.

Autor: Joonas Pirn

Kommenteerimine on keelatud.