Neoklassitsistlik hoone sai aasta võrra vanemaks

29. septembril oli reaalkooli 138. sünnipäev, mida meie koolikogukond tähistas ühiselt 30ndal. Päeva algus möödus nagu igal teiselgi koolipäeval. Viiendas tunnis tuli meile rääkima 95. aasta lennu vilistlane ja tänavune arst Ariel Levin. Saime kuulda nii mõnestki põnevast seigast tema koolielust. Nüüd teame kindlalt, kuidas koolilaed ilusamaks teha ja eksamitel viisi saada.

Enne staadionile suundumist oli üks suur segadus koolimütsidega – paljusid tervitas nagis vale müts. Ilmselt olid meie õiged mütsid päeva jooksul maha kukkunud ja keegi oli üritanud neid tagasi panna õigetesse nagidesse, kuid see ülesanne ei olnud tal just kõige paremini õnnestunud.

Staadionil kuulasime pr Saare kõnet ning tublimatele jagati stipendiume. Pärast seda sai alustada kringlite–tortide söömist. Paljudel jätkus veel päev aga koolitundidega, nii et meie kollektiiv suundus rõõmsalt kolmandale korrusele, et kuulata meditsiinieetikast oma ala professionaalilt.

Autor: Liisel

Kommenteerimine on keelatud.