Taani päev sai uuendatud!

Selleaastane Taani päev tähendas mitu kuud tööd ja vaeva, et süstida oma koolikaaslastesse uut ja positiivset energiat selle veidi äraleierdatud ja pigem igava ürituse osas. Mina olin üks kümnest inimesest, kes ühel sombusel esmaspäevaõhtul andis REKi koosolekul hr Somelarile lubaduse seda päeva uuendada, korraldada ja läbi viia. Ütlen juba etteruttavalt ette, et jäime kõik ellu ja päev sai edukalt peetud.

Arvan, et korralduse üksikasjad ei paku kellelegi suuremat lugemiselamust ja seetõttu jätan selle osa vahele. Ãœtlen ainult nii palju, et alguses oli palju hullumeelseid ideid, seejärel kümneid koosolekuid ja märtsi alguseks tuhandeid ülesandeid, mida täites ning õhtupimeduses mööda koolimaja tormates tekkis küsimus, kas on üldse enam mõtet koju minema hakata…

Arvan, et tiimitöö ja suurejoonelise ürituse korralduse poolest oli see suurimaid ja väärtuslikemaid kogemusi, mis mulle siiani osaks on saanud.

Päeva ennast tähistasime 28. märtsil. Kavas olid legovõistlus (suurtele ja väikestele), loengud, filmiõhtu, Kahoot, mängud jne…

Taanipäeva läbiviimistiim oli imetore. Mina vastutasin algklasside heaolu ja päevaplaani eest. Kaasasin tegevustesse oma häid koolikaaslaseid, kes tundusid lastega tegelemisel potentsiaalselt pealehakkavad ja piisavalt kõva häälega, et ennast noortele ja veidi ülemeelikutele kooliõdedele-vendadele kuuldavaks teha. Muidugi pidid abilised olema ka piisavalt tublid, et paarist ainetunnist puududa. Kõik said imehästi hakkama!!

Kokkuvõttes oli meeleolukas, sündmusterohke ja rõõmsameelne päev ning loodan, et koolipere jäi seekordse Taani päevaga rahule.

Autor: Doris M. Tamkivi

Kommenteerimine on keelatud.