Väljasõit Ugala teatrisse

Esmaspäeval, 19. märtsil käis Reaalkooli gümnaasium Viljandis Ugala teatris „Orpheus allilmas“ vaatamas. Loomulikult käisime ka meie kaasas.

Peale tunde läksime kõik bussidesse ja seadsime suuna Viljandi poole. Viljandis oli meil enne teatrit natuke aega. Mina (Hugo), Oskar, Kenner, Pirn ja Kristjan otsustasime külastada Oskari vanaisa (sõpradele Taadu) ja vanaema, kes elavad Ugalale väga lähedal. Kohale jõudes oli laud kaetud ja nagu vanavanematel ikka kombeks, ootas meid ees uhke pidusöök. Kõhud pungil, otsustasime sammud Ugala poole tagasi seada.

Näidend oli paljude jaoks natuke igav ja veniv. Lisaks nõudis see pingsat kaasamõtlemist ja keskendumist, mis täis kõhuga mugaval toolil istudes on üsnagi raske ülesanne… Bussisõit tagasi oli üsna meeleolukas, sest järgmisel päeval ootas meid nii muusika kui ka vene keele kontrolltöö, mis õnneks lükati edasi.

Autor: Hugo Rebane

Kommenteerimine on keelatud.