Reaali Poiss 90 ehk väike (30-minutiline) külmetamine õues

13. novembril sai Reaali Poiss 90-aastaseks! Imeline arv, pean ütlema. Loomulikult oli Poisi sünnipäev vägagi suursugune üritus. Meie klass oli muidugi koolis pidulikes riietes, terve koosseis oli viks ja viisakas. Kahjuks said poisid ühe halva uudise osaliseks; nimelt tuleb soetada uued ülikonnad. ?

Aktuse asemel toimus Poisi ees pidulik kogunemine. Ning ka 135. b klass oli esindatud as always. Meie klassist oli Soome lipuga Hugo, saatjateks Kirke ja mina. Skaudi lipp oli uhkete skautide Gregori ja Kaareli käes. Pärast kogunemist oli kõigil siiski üpris külm, mitut õnnetut hinge ei aidanud isegi kindad. Kõige täbaramas olukorras olid aga Kaarel ja Gregor, kes olid terve ürituse kestel õues vaid skaudivormis. Pärast kogunemist saime kõik sõdurisuppi, mille serveerimisviis oli meile võõras: supp oli taldrikus. Olukorra tegi natuke nutuseks fakt, et nii mõnelgi said kas mantel, kingad või kindad supiga kokku.

Pärast sõdurisuppi läksime Solarisse ajalooloengut kuulama. Lisaks Reaalkooli õpilastele oli kohal ka GAG-i ja JWG-i õpilasi. Ajalookonverentsi võtaks kokku neli sõna: mitmed uinujad ja Reimannid.

Kokkuvõtteks pole soovida ei mitte midagi muud, kui et Poisil tuleks neid aastaid veel ja veel!

Autor: Terke Kram

Pildid:  http://real.edu.ee/gallery/main.phpg2_itemId=75802&g2_page=3                                                    

Kommenteerimine on keelatud.