Tervisenädal

18.-22. märts toimus Reaalkoolis tervisenädal. Tervisenädalat korraldati, et julgustada lapsi rohkem liikuma ja tervislikumalt toituma. Selle raames toimusid jooga- ja tantsuvahetunnid, vahvad bingod ning puhvetis sai see nädal osta tervislikumaid ampse. Ka meie klass aitas kaasa tervisenädala korraldamisele tehes kunstitunnis erinevad värvikaid plakateid, mis andsid edasi infot tervislikuma eluviisi kohta. 25. märtsil toimus vahetunni ajal 5.-9. klasside tervisenädalat kokkuvõttev viktoriin. Viktoriini küsimusteks olid erinevad faktid inimese keha kohta, mis olid eelnevalt olnud ka koolimaja seinte peal kirjas. Igast A ja B klassist oli esindama tulnud kaks õpilast. Meie klassi esindasid mina ja Hardi. Kahjuks me just ei võitnud, kuigi mõnda aega püsisime poodiumil, kuid siiski saime palju targemaks. Selline viktoriini mõte on minu arvates väga lahe, õpilased saavad targemaks ning proovivad fakte meelde jätta. Loodan et järgmine aasta saavad ka teised viktoriinil osaleda ning kogeda uusi kogemusi.

Tekst Paul Johann Mere

Pildid Anita Uussalu ja Anni Vili

Kommenteerimine on keelatud.