Kiviõlis suusatamine

8. veebruaril käis 6.a klass Kiviõli suusamäel suusatamas. Päev algas sellega, et kõik kogunesid hommikul kooli juurde ja siis hakkasime liikuma. Õnneks oli väga ilus talve ilm, mis tegi päeva veelgi toredamaks. Kohale jõudsime umbes kell 12.00 ning meid lasti varem suuski laenutama. Pärast seda said kõik nautida 3 tundi Kiviõli lumeparki, kus on erinevaid hüpekaid, kiireid kõrvalteid, palju lund ning palju muud, millest kõik lõbu leiavad. Mäe tippus rõõmustas meid ime ilus vaade.  Pärast seda andsid kõik oma suusad tagasi ning asuti kohvikusse sööma. Söögiks oli lihapallid koos kartulitega ning magustoiduks magusad pannkoogid moosiga. Kui kõik olid ära söönud, suunduti bussi poole ning pandi ennast sõiduks valmis. Tagasi Tallinnasse jõudsime umbes kell 18:30 ning kõik said rahulikult enda kodude poole suunduma hakkama selja taga tore päev. Meil oli väga tore päev ning ootame juba pikisilmi võimalust seda väljasõitu järgmisel aastal taas korrata.

Tekst Markus-Robin Vahtrik

Pildid Anita Uussalu

 

Kommenteerimine on keelatud.