Spiooni pidu

22. novembril toimus Reaalkooli aulas 4.-6. klasside stiilipidu. Kõik pidid end riietama James Bondiks või spiooniks. Alguses pandi meid pikkuse järjekorda, siis jaotati meid 8 grupiks. Me saime kõik 9-nda klassi õpilase ja me läksime tema järgi erinevatesse ruumidesse. Ruumides oli erinevad nuputamisülesanded ja kahoot. Ühes toas oli põnevuslugu vaja lahendada, kus Reaali vaim oli 2 last kinni võtnud ja luku taha pannud. Me vastasime küsimustele ja 2 agenti ütlesid kas on õige või vale. Pärast seda nad ütlesid, kus toas kinni võetud lapsed on. Kui arvasime ära õige toa, siis tehti uks lahti ja me otsisime kadunud lapsed üles. Pärast seda oli söögipaus. Siis mängisime pilgutamisega maffiat, kus siis, kui keegi pilgutas pidi lugema viieni ja maha kukkuma. Pärast seda õpetaja Silvia andis 3 parimale kostüümile kingituse. Pärast seda said kõik pulgakommi ja läksid ära. Oli väga vahva pidu!
Maico Matt

Kommenteerimine on keelatud.