Spiooni pidu

22. novembril toimus Reaalkooli aulas 4.-6. klasside stiilipidu. KĂ”ik pidid end riietama James Bondiks vĂ”i spiooniks. Alguses pandi meid pikkuse jĂ€rjekorda, siis jaotati meid 8 grupiks. Me saime kĂ”ik 9-nda klassi Ă”pilase ja me lĂ€ksime tema jĂ€rgi erinevatesse ruumidesse. Ruumides oli erinevad nuputamisĂŒlesanded ja kahoot. Ühes toas oli pĂ”nevuslugu vaja lahendada, kus Reaali vaim oli 2 last kinni vĂ”tnud ja luku taha pannud. Me vastasime kĂŒsimustele ja 2 agenti ĂŒtlesid kas on Ă”ige vĂ”i vale. PĂ€rast seda nad ĂŒtlesid, kus toas kinni vĂ”etud lapsed on. Kui arvasime Ă€ra Ă”ige toa, siis tehti uks lahti ja me otsisime kadunud lapsed ĂŒles. PĂ€rast seda oli söögipaus. Siis mĂ€ngisime pilgutamisega maffiat, kus siis, kui keegi pilgutas pidi lugema viieni ja maha kukkuma. PĂ€rast seda Ă”petaja Silvia andis 3 parimale kostĂŒĂŒmile kingituse. PĂ€rast seda said kĂ”ik pulgakommi ja lĂ€ksid Ă€ra. Oli vĂ€ga vahva pidu!
Maico Matt

Kommenteerimine on keelatud.