Pähklipureja

Kõigil oli seljas sell päeval pidulik koolivorm. Etendus algas kl 12:00. Enne kui etendus algas oli kuulda orkestrit harjutamas. Kui olid kolm etenduse alguse kutset kuuldud olid kõik saalis ja valmis etendust vaatama. Eesriie avanes ja etendus võis alata. Esimesel poolajal sai Marie endale jõuludeks Pähklipureja. Kõige huvitavam koht esimesel poolajal oli, siis kui rotid tulid ja ründasid Mariet kuid Pähklipureja ärkas ellu ja päästis Marie ära ja muutus kauniks printsiks. Teises vaatluses viis Pähklipureja Marie Suhkruhaldja kuningriiki. Marie saab istuta troonil nii kaua kui kõik teised tema ees tantsivad. Kui etendus läbi oli plaksutas publik tantsijatele ja orkestrile. Peale etendust said kõik koju minna. Mulle isiklikult väga meeldis see etendus.

Anni Vili 4.A

Kommenteerimine on keelatud.