Jõululaat

Jõululaada päevaks olid kõik 4. klassi õpilased enda toodetega hoolega vaeva näinud. Meie klass alustas inglise keele tunniga. Kõik ootasid klassi ukse ees õpetajat ja me tutvustasime üksteisele oma tooteid. Kui meie inglise keele tund lõppes, käisime me söömas ja läksime väiksesse majja. Kuna laat toimus õues, viisime lauad ja toolid õue. Sättisime tooted välja ja jäime ostjaid ootama. Kui ostjad tulid, hakkasid kõik enda asju reklaamima. Alguses, kui endalt ei oldud midagi ostetud ja näiteks kõrvalt oli, siis endal oli ikka tunne, et miks keegi meilt midagi ei osta. Väljas olid miinuskraadi,d nii et pidevalt joosti tuppa ennast soojendama ja siis tagasi õue. Mina ei ostnud midagi, aga kõigil olid ägedad asjad. Paljudel osteti asjad kiiresti ära ja hakkasime asju pool tundi varem kokku panema. Viisime kõik lauad ja toolid sisse, rääkisime õpetajaga kuidas läks ja muidu pidi meil olema klassijuhatajatund, aga kuna olime tund aega väljas külmetanud, lasti meid koju. Peaaegu kogu klass jäi plussi ja suurem osa asju müüdi ära. Lisaks toimus järgmisel päeval järelmüük, kus sai müüa asju mis sul üle olid jäänud.

Elin Lind

Kommenteerimine on keelatud.