Emad andsid tundi

Autor: Norman 

Tulime kooli ja märkasime, et midagi on valesti. Kus õpetaja on ja kes see võõras seal klassi ees on? Tunni alguses tutvustas ta ennast, ja tuli välja et ta oli Williami ema, ta õpetas meile rooma ja araabia numbreid. Saime teada, et meie kasutame ladina numbreid. Me arvutasime ka rooma ja araabia numbrites.

Järgmisel tunnil ei olnud ikka õpetajat vaid oli teine võõras, ikkagi saime me teada, et ta on Alberti ema ja õpetas meile üheksaga korrutamist. Pärast andis ta meile papist tassid ja ühe lehe kus oli üks korda üheksa ja siis selle vastuse rütmid ja see läks kuni kümme korda üheksani ning me saime need tassid endale.

Sellega lõppesidki emade tunnid.

https://drive.google.com/file/d/1zUnxieaRfGqG0Z3g_MA0cD-y1_2zsoZC/view

Kommenteerimine on keelatud.