Ball

 Mia

15. jaanuaril oli meil koolis ball. Seal osalesid esimeste klasside lapsed. A ja B klasside lapsed tantsisid kĂ”ik koos ja B klassi poisid vĂ”isid vĂ”tta tantsima ka A klassi tĂŒdrukuid ja vastupidi. D ja E klasside lapsed tantsisid ka kĂ”ik koos ning poisid vĂ”isid vĂ”tta tantsima ka mĂ”lema klassi tĂŒdrukuid.

Meie kaks toredat Ôhtujuhti olid lapsed vanematest klassidest. Kahjuks poisid vahepeal lÀrmasid ja me ei kuulnud, mida Ôhtujuhid rÀÀkisid.

KĂ”igil olid vĂ€ga ilusad ja pidulikud riided. Meie klassis oli ĂŒks ilusamaid kleite Milanal ja tal oli ka vĂ€ga ilus soeng. Aga meie klassijuhatajal oli vĂ€ga vĂ€ga ilus kostĂŒĂŒm.

LaupÀevaÔhtuse palaviku tantsu ajal tantsisid koos meiega Ôhtujuhid. KÔige toredam tants oli tibutants, mida koos meiega tantsis tantsuÔpetaja. Loodan, et selliseid balle tuleb veel ja ka mina saan olla kunagi Ôhtujuht.

Kommenteerimine on keelatud.